Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett rum av solvarm längtan

 

i flykten slängdes en blick

fångad av endast ett hastigt andetag

I kylan avtecknade sig längtan som ett moln

Imman la sig ner

för att sova

 

Ännu håller jag bilden vid mitt hjärtas svarta kärl

Där tanken aldrig slår rot

utan känslan ensam får härska

 

Livet leker alltid

 

utan mig

med mig

 

aldrig tillsammans

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-16 16:46



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det verkar som om diktjaget har en bitter känsla av utanförskap, som det dock kan formulera på ett berörande och nästan smärtsamt sätt!
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ