Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

there is a way to find everything

I hopp om att gräset tar emot oss,
slänger vi oss handlöst ner från stjärnorna.

(kom, vi glömmer att folk inte bryr sig.)




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-26 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart