Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av var tid

Så öm är natten

Smeker stilla

med mörka fingrar

Låtsas

som inget syns

Viskar mjukt

Med läppar dolda

 

Andas i

En svart nyans

Lyser vagt med kraft

I månens silvergråa strålar

Lägger bomull

Över trötta tårar

 

Älskogslek med mörkrets tid

Farligt

men ack så rikt

Låt nu nya dagen nalkas

Även solen har sin roll

Låt din själ få känna värmen

Även skuggor möter ljus

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-17 13:22



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Snyggt fångat, allt är kontrast och allt bygger på ljuset och skuggan det ger. Det ena finns int utan det andra, perfekt harmoni.
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ