Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig fri nog att fly

 

Reser i stilla tankar

Regntårar faller längs glasad horisont

Bröst som brister,sjunker

Vetskap att jag gav mig av

 

Två landskap som båda flyr

Ena följer mina fotsteg

Av vikt är det tunga

Bär med tvekan

Med tiden falnar spåren

av min framfart

För alltid finns spåren

i mitt bröst

 

En tår faller stilla

Söker envist tröst




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-17 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ