Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De svenska counterjihadisternas omslagsflicka.


Katerina Janouch


Vad vill du helst?
Skall jag
läsa dina texter
eller
titta på dina bilder?

Hittills
har det mest
blivit det senare.




Fri vers av Koloristen
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-18 10:53



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Hahaha :-)
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen