Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Frankie...

Är du full nu igen?
Tycker du synd om dig nu igen?
Är du ett med ditt egna elände nu?
Är du funnen trots att du är förlorad?
Hade du en kvinna också? Besatt av något ondskefullt? Knullade hon sönder dig också Frankie...? eller tog du för mycket stolthet i din egna undergång? Kanske njöt hon lika mycket av det som du gjorde när du va själv?
Frankie, va rädd för kärleken... du vet aldrig vad du är älskad för...
Vill hon att du överlever samtidigt som hon förgör dig också?
Har hon ett leende, en lukt, ben, midja att glömma allt hon utsatt dig för?
Va du också ingenting utan henne...




Prosa av Alexander Gustafsson
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-18 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson