Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi är alla tiggare - inse!


Kläder för tiggare


Dessa hopfällbara väggar,
natt med färgad vävnad.
Dessa lungkantiner
av blod och eter
håller oss över
den långsamma
alltid närvarande kraschen.
Så lite för tyngdlagen.
Vi fångar de tyngre tänderna
när de lossnar,
slitna inslag till vrak,
samlade för våra halsar.
Den tunna världen -
kläder för tiggare.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-07-19 19:23



Bookmark and Share


  A. S.
Lungkantiner, mycket bra!
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen