Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har ett pris

I nätter saknas ljus

Jag drömmer om 

svärtan som är djupare än mörkret

 

Inte samma sak

men de bor grannar

 

Inuti gnager orden jag aldrig hört

tar över fast de sagts om och om igen

saknar öron i beckmörkret

 

ögonen målar skugglikt

alla som rör sig finns

 

I skuggorna

 

bor inga mjuka händer

bara sträva tungor

som spyr ord av svart brännhet lava

 

Just där står du

doftar av morgonslöjor

i strandens mjuka skuggor 

när dagen morgnar sig vackert

 

Min mun formar sig

men den svarta basaltens tyngd

häver ordens flykt

 

tyngden av skuggorna

fängslar ännu ett stycke mod

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-20 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ