Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mina sår

reste mig

försent

bröstkorgen var redan splittrad

 

det fagra var nu bara en krigsscen

där blod bara var ett sätt att ta liv

 

ingen lägger liljekonvaljer på en tom mans grav

går det att bränna det mörker som aldrig lyst upp

eller blir det bara eldstormar som sveper bort

inget att fästa elden i

Bara tomma ord av grusade sår

vars ärr aldrig helt försvinner




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-20 17:54



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Är du säker på att det är så här. Är du säker på att det är ditt öde att vara så här sorgsen.. - tänk om det handlar om att du blivit överfallen av the devil him self..
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ