Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvind

Vindkast på klädstreck
I fladdrande handdukar
Tjut och språng
Genom ridån
Till rödavinbärsbusken
Trollkonstnär
Och uppför trapporna
Det bär
Vi bor på vinden
Lever i sommarvinden




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-21 22:08



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Rörelse i den här dikten. Dessutom en vitsig ordlek!
2021-08-06

  Gunwale VIP
Det blåser bra genom hela dikten!
2021-07-22
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.