Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanna gud

En tro min egen

Jag skapar mig

Alla andra får ha sin

 

Hur ska någon veta vems ord

Som är att lita på

Ingen gud har viskat i mitt öra

Så vems röst får jag egentligen höra

 

Istället min tro jag känner

I kroppen när naturen sjunger

Tror på solens varma famn

Vindens mjuka viskning

Hör fjärilens vingar

Som ögonfägnad bringar

Så varför ska jag skämmas

Eller mina goda känslor hämmas

 

Tar långa,starka kliv

Upp på bergets topp

Där min tro

Först slog knopp

I allt som lever

Finns mitt hopp

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-22 22:07



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag har också min alldeles egna tro. Man känner i sitt hjärta vad som är rätt och fel och vad man vill lita på.

Du har rätt.
2021-07-23

  Hopplös själ
En fin reflektion!
Gillar dina tankar och din inställning!
Mina tankar går åt samma håll.
2021-07-22

  Gawain VIP
Min tro är min egen och den håller jag privat, men nog är jag rätt enkel, rent av en så kallad drömmare. Min sanning är min lika mycket som min personlighet och den är i slutänden allt jag har.

Stolt inväntar jag slutet, mitt eget.
2021-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ