Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fann några ord om vårlängtan och kontemplerade över mötet mellan vinterns oändlighet, vårens pånyttfödelse och sommarens förgänglighet. Foto: Vila


Vara nära nu och då

...

Var är min vår
Letar i mitt bröst


Varför är den så svår
Finner liten tröst

I det skira
Låt mig spira

Långt från vintersmärta

Vill ha vår
i mitt hjärta

Dagas äntligen
det ljusa gröna

Nära nu

En tusensköna




Fri vers (Fri form) av Ellen Vivelavita VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-23 16:08



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Skälvande, väntande, som våren själv!
Fantastiskt foto - men otäckt med det anonyma ansiktet. Ska vara så, antar jag...
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP