Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solstrale


Sätt att leva på

 

vi är alla lika olika

se alla sätt att vara på

ingen är den andra lik

de frågar hur du kan leva si eller så?

dem vet bara inte att

det finns en miljon sätt att leva på

eller kanske känner dem bara till ett

eller högst två?

då är det dags att högre utbildning nå

ingen kan samma liv som en annan få!

så det så!

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-07-23 17:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gäller väl bara
vara i ett, i den
skapelse man har
getts, där man
väl alltid bäst
har setts...

2021-07-27

  Maria Sundelin VIP
Att vara unik är bättre än att vara en kopia
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP