Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnasinnet regerar


Påpasslig


När båtarna sveper förbi
skapas vågor att vältra sig i
Med det gladaste inre skri
blir jag en utter, hihi.



1/7 2021




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-25 11:52



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skarpt sprudlande skutt..!
2021-07-27

  Blomma-Stjärna VIP
hihi - ditt barnasinne smittar!
2021-07-26

  SatansSon VIP
inte är utan blir. det gäller inse det.
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP