Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusknippen


lyktor svänger
i trädklykor som
glimmande fyrar

bortöver horisonten drar
skenet över vidderna


i slutna led börjar
människor bära
ljusknippen över krönen

ända tills månglittret
sipprar in i medvetandet


sakta börjar då orden
gnistra av sättet
vi lindar in dem på

medan bränningarna
pulserar och berör




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-25 13:36



Bookmark and Share


  Susen VIP
Briljant levererar du lysande bilder där orden glimtar pulserar och berör
2021-07-27

    Lena Staaf VIP
Glimmande text med lovsång till de förtrollade orden.
2021-07-26

  Elinor Sörensson VIP
Denna text utstrålar något
ljuvligt magiskt med sina
ljusknippen och månglitter.

Gnistrande ord till
bränningspuls.
2021-07-26

  Larz Gustafsson VIP
I dubbel bemärkelse lysande.
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP