Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han förvandlade vinet till vatten

jag sätter mig vid bordet
det som står på den skuggiga piazzan
i den där lilla bergsbyn ni vet
den utan turister
ja förutom en förstås
tar en klunk ur glaset
känner en våg av vällust skölja över mig
visarna på kyrktornsklockan kysser okyskt varandra
där dom stannat på kvart över tre
tackar och tar emot tecknet som visarna visar mig
vikten av att vila för att inte vissna
strida strömmar av stress rinner av mig
så vänlig och värdig världen känns helt plötsligt
jag ber om ett glas till
bråttom har jag icke
ty vinet tycks ha förvandlats till tidvatten




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 615 gånger
Publicerad 2006-07-26 05:46



Bookmark and Share


    Hej! Hej!
Det är...

Det verkar ett skämt.

MEEEN det är en råd som förändrar allt. Vinet förvandlats till vatten.

Jaaa! Så det är god dikten.

Nej! Så varför har du skrivit allt annat?
2006-09-14

  DanSan
**********************

Underbart ordat Mathias!!!

Gillar speciellt när du bollar

med de maiska siffrorna tre

som är djupt förborgade

inom kristendommen!!!

Treenighet som jag fattar det!!!?

MVH Dan

*************************
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho