Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden i kön

Växeln hallå hallå

- Din placering i kön är 24 ..

Åh om du bara kan svara!
Säg mig vem kan du vara
du mystiska person

- Din placering i kön är 23 ..

Säg mig snälla
jag har litet bråttom
livet går snart under

- Din placering i kön är 23 ..

Åååå jag vill ej mera
vänta på lyckan
i svaret

- Din placering i kön är 22 .. om du ej vill stå kvar i kön tryck 1 och vänta på instruktion ..

Men jag vågar inte
vad händer
blir det slutet?

- Din placering i kön är 21 ..

Jag ser mig runt
kön är virtuell eller verklig
hur vet jag vilket?

- Din placering i kön är 21 ..

Inget hopp kvar snart
jag känner hoppet försvinna
är jag persona non grata?

- Din placering i kön är 21 ..

Världen runt mig
försvinner
jag krymper
ihop

- Din placering i kön är 21 ..

Adjö grymma värld
jag orkar inte mer
mina ben bär inte mer

- Din placering i kön är 1 ..

Mitt sista andetag det är
jag ber er
döm mig inte för hårt .. klick

- Hallå, det är syster Birgitta .. vilket är ert ärende




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-31 11:04



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
skrämmande
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP