Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också med tanke på guldchans i diskus på OS i Japan.


Över ådra av guld



Derian har verkligen blivit förändrad.

Med planer så högtflygande att hans

tankelöpningar börjar tangera utmarkerna.



Utlöpor på denna latitud brukar antingen

mynna ut i ren succé eller smärre katastrof.

Men hans stämma utan darr. Måhända han

just nu vandrar över en ådra av guld.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-31 11:04



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Snygg titel och välkomponerat! Gillar hur orden tangera, latitud och katastrof får rum i denna.... applåd!
2021-08-16

  Susen VIP
Att våga är en vinst i sig
2021-07-31

  Elinor Sörensson VIP
När tanken tillåts flyga högt
sprängs barriärer av guld.
Ibland landar man mjukt.
Andra gånger hårt. Men vågar
man inte når man sällan långt.
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP