Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Blåst på stranden
I krökta tallar
Det har hänt förr
Vada ut i skummande vatten
Tills ingen botten känns
Och simma mot land
De mörka molnen
Och de ljusa
Över allt som rör sig på land
Allt som komma skall
Det som varit
Närmare stranden
Sandkorn och sten
Uppgå i ett mörkt moln
Eller ett ljust
Handduk och sandal





Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-01 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man får onekligen ett annat perspektiv om man lämnar land. Lite ödesmättat.
2021-08-04

  Monica Lindgren
Levande och suggestivt! Dikten har en mörk ton, en sorts undergångsstämning, tycker jag. Berör, gör den! monica
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.