Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku- Blöt åktur

genom högt blött gräs
bladlössen åker snålskjuts
föredrar skogsstig




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-07-30 21:12



Bookmark and Share


    Mr. Edward
Vilken mysig, liten haiku ! :)
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine