Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenbön

Tatuera mig ett täcke
Över hals
Längs ben och armar
Rosenmönstrat
Låt mig sova

Låt mig bli ett rosensnår
Stick för stick
Ogenomträngligt
Fritt i växt
Låt mig vara










Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-08 23:32



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Tycker om den här dikten med dess symbolik!
2021-08-12

  AndLou VIP
Superbt!
2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.