Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Plötsligt händer det. Jackpot! Mirakel, "magi", överraskningsmys.


Med utseende

 

Jag blir kär i ett utseende.

Men inget blir sagt

med ett utseende

som kommer med ett

                "kanske",

                "jag vet inte"

eller

               "jag kommer inte med."

Ser du?

Så fungerar det inte.

Har aldrig funnits

någon främling

som tittade över axeln

på en annan dito

och bägge föll.

Men dessa två

föll mellan stolarna

och blev förälskade.

----

Some magical power brought us together like this. In one magical hour, strangers were sweethearts in one little kiss!

Greta Keller - I Believe In Miracles (1935)




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-09 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen