Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten

Vara mer!
(Var mer som oss - du förolämpar oss med ditt sätt)
Vara mindre!
(Men var inte som oss - vi behöver dig som dragdjur)
Vara varken mer eller mindre!
Bli sten

Ja, bli en sten på bergets högsta topp
Beskåda spektaklet
I lugn och ro
Tills en dag, ett jordskred.







Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-09 10:59



Bookmark and Share


  Koloristen
Grafiskt!
2021-08-10

    Sefarge VIP
Lite Nietzsche går igen?
Känns det som om,det
finns en filosofi inuti
Diktens "fundament"
Bravo!
;)

2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.