Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen "Minnenas Kärlek", 2021 ,07, Ahmed Maden


Minnenas Kärlek

Minnena är aldrig bara förflutna
följer alltid med in i framtiden
det är inte bara människan älskar sina minnen
utan minnena som också älskar människan-
en dubbel förälskelse
som kan vara
besvarad eller obesvarad känsla
Minnena kan bli kära
i sina egna minnen
De utvecklas lika starkt som
när känslorna får utbrott
för de inkluderar energier
som bildar tillvaron
skapade av visdom och naturens makt
och smyckade av logiken och intuitionen.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-10 13:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om minnen.
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP