Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexprickig nyckelpiga


på stråets
spets

vajar i vassen
av vinden

öppnar sina
vingar




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 908 gånger
Publicerad 2006-07-26 15:40



Bookmark and Share


  minette
och jag öppnat mitt hjärta :)
2006-12-21

  minette
det är jag som är nyckelpigan :)
2006-12-21

  alfa
Minimalism på alla håll och kanter!
Du fångar det så väl.
Under definitionen "Öppna sinnen" i NE borde denna dikt finnas med i fetstil. Ska genast ta ett snack med Herr Allén.
2006-08-05

  Agnes
mmmm... så fin lyrik. Sällan man läser så väl avvägda texter, med naturen i fokus. Mycket befriande, mycket vackert!

Banne mig om jag inte tar å bokmärker den faktiskt...!
2006-08-04

  Cris
sen kanske man kan tolka in mer med sin fantasi.. hm..
2006-07-27

  Cris
Kanonfin naturlyrisk dikt
liten och fin

den börjar med spets..vilket gör den liten med fast
strået som vajar bland vassen i vinden gör att
jag känner frihet när jag läser men ändå samhörighet
och friskhet

när den öppnar sina vingar växer dikten till storhet
den startar...skall flyga

Vackert!!!
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP