Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terra firma


ett stycke paradis på jord
där du vandrar

i gassande sol
i hällande regn


med hoppet bultande
med sorgmodet värkande

allt är skapat för dig
liksom du är skapad

att vandra här en tid
njut, le, gråt

men framför allt lev
lev det liv du fått

och älska medan tid är






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-11 13:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Levnadsråd värda att följa, vår stund på jorden är alltför kort.
2021-08-12

  Fjellhuldra VIP
En vacker fin skildring av livet.
Så viktigt och ta hand om alla
stunder i livet.
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP