Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tasse


Inte ensam


De omger mig

går bakom

ibland bredvid

tätt intill

så jag kan känna

mjukheten

följsamheten

tryggheten

de viskar till mig

ge inte upp

du är inte ensam

vi är med dig

och sedan slår det mig

de följer

jag leder

min flock är med mig





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-11 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP