Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 akter av ord


I
så full av ord

som måste sättas 

i sammanhang

innan hösten kommer

och sätter p u n k t


II
jorden så full av kraft

hopp som skjuter upp

ur mörket

in till ljus

in till liv


III
träda 

ett lock över tiden

bara aska kvar

men ur det 

ska allt åter födas


IIII
väntan

att bida sin tid

eoner av sekunder

väckelse

se det ljusnar


V
och där står du

du som varit borta

du kom till slut

står där vid graven

vilsen

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-13 17:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Glömde...ett fint innehåll i texten.
2021-08-14

  Öknens Ros VIP
Gillar upplägget, var och en av styckena sammanlänkar de olika styckena.
2021-08-14

  Kajan VIP
Som små kortnoveller, innehållsrika små pärlor på band; där innehåll lyfts fram av den originella formen. Gillar även titeln.
2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP