Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1988-08-03


Ur mig är du kommen


jag har dig inte längre
men jag har varit med om dig
därför är du aldrig förlorad för mig

jag kan ännu känna kärleken
den kommer ur en outsinlig källa
flödar fram i en osynlig flod

jag bär dig inuti
liksom du en gång var
ett barn, mitt barn

till låns












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-11 20:24



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En mycket fin dikt.
2021-08-15

  Öknens Ros VIP
Ord av kärlek, känslan och längtan färgar texten.
2021-08-12

  Monica Lindgren
Visst har vi dem till låns, våra barn! Men de finns ju där, våra liv ut! Eller...?
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP