Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väv

 

Inutidrömmar

synar sömmar

några trådar har släppt

 

men ännu hänger man med

 

håligheter i klädnaden

sliten fasad

texturen rämnande

 

men ännu hänger man med

 

mjuk som sammet vid beröring

strävheten i väven

där drömmarna släppt

 

men ännu hänger man med


raksöm och zick-zack

kämpar på

ett tag till 

















 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-12 15:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina metaforer för livet.
2021-08-13

  Kajan VIP
Mycket originellt bildspråk, och fin rytm av det återkommande. Fint och respektfullt om spår.
2021-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP