Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånade en bild från pixabay.ccom


Morgonens uppvaknande

Jag går upp ur min bädd på morgonkvisten ,
går till köket och laddar kaffet som gör mig både pigg och alert .
Aromen och smaken av kaffet är det högsta elixiret för mig.

Tar mig till skogens gröna värld ,
där solen skiner så vackert och värmer min kalla lekamen.

Jag njuter som aldrig förr när mina steg landar i skogsmyllan ,
hör skogens andningar och dess varelser som intar den.

Nu är jag på väg hemåt i raska steg , kliver innanför min dörr och
tar mig an en måltid som behagar min kropp till den grad att
jag bara hummar och njuter i välbehag.

Vackra fina dag du är välkommen.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-08-12 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP