Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den observerande pojkflickan

Det är så satans
svårt,
för min inåtvända
pojkflicka

att mjukgöra det som är
hårt,
och med andra flickor
klicka

Jag ser dem,
dessa kvinnor i klungor,
kacklande kvinnor i
klackar


var är mina damer?


Jag bölar över brutna band,
av systerskap från förr,
min kvinnliga essens en öde strand,
hon i en cell: utan
dörr

Var är ni,
kvinnorna i mitt liv
det skulle bli vi,
Jag - erat tidsfördriv

Jag bereder mig,
att säga ja till ringen,
av den tjej,
som vi umgås med
Ingen.




Fri vers (Prosapoesi) av Essisen
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-12 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen