Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är blött här

snett det rinner över
mitt
ansikte.

jag är grumligt våt i
mitt
sikte.

Du loskade mig
i
nyllet

dina ilskans
tårar

så kan vattnet,
hans saliv

vara mina
tårar,
för allt samlas
i samma
linjefårar

Ditt raseri
Min melankoli

blandas till vadå?

Det kan också
bara vara
svett

för jag springer,
söker finna
vett




Fri vers (Prosapoesi) av Essisen
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-13 09:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
talande förtvivlan över existensen.
2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen