Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredag den 13:e mitt i augusti men det känns som vinter 1770

fredag den 13:e mitt i augusti
men det känns som vinter 1770

söker värme utan skor
i ett kallt kök

facklan som för länge sen blåst ut
allt som är kvar är jag och rök

folk som lever i en psykologisk metafor
som om det var vår och att vi lever för himlen

visdomsorden har brunnit ut
snurrat bort i vind och krutregn




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-08-13 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles