Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömska nutid samtid

i natten seglar 7 stjärnor förbi

inom en själ fanns 7 hjärtan att sy

7 himlar i svären som finns inom dig

jag lyfter min hand och tar tag inom mig

sakta men säkert en röst öppnar sig

jag klädde av mig skin och jag steg inuti

-

min iphone sa till mig att jag är behövd

samla info till gudarna som pånyttfötts

samla guldet och guldet det förenar oss

regnet är syrligt, parfymerar oss

nothing is nothing but something is all

whatever happens happens its not up to us

anymore




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-08-13 18:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en Gud: Jesus. Och det är Han som föder oss på nytt. Om vi vill.
2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles