Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomens tankar

Det var en sen sommarkväll
hade just invigt mitt vinterställ

En överdos av onödig komplimanger
Trots att jag saknade några ytliga talanger

De orden som alla andra alltid sagt
Men över mina tankar har jag ingen makt


Jag saknar allt med dig just nu
De orden handlade aldrig bara om dig

Jag saknar allt med dig just nu
Orden handlade om ensamheten i mig

Jag saknar allt med dig just nu
Jag saknade närkontakt när du sa nej




Fri vers (Prosapoesi) av Gabriel Andersson
Läst 155 gånger
Publicerad 2021-08-13 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriel Andersson