Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholms morgon

I Stockholms tysta morgon
Försvann du i promenad
Du är livets tysta helgon
Som vandrar sorgens boulevard

I Stockholms nyvakna morgon
Växer panikens sköra blad
Skulle du gråta någon gång
Gör det på din egen boulevard

I Stockholms lugna morgon
Frågar vi varför och vad
Släpp ut din vackra sång
Gör det på våran boulevard




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gabriel Andersson
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-13 20:42



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det här fint! Den tysta morgonen på en boulevard i Stockholm upplevd genom ett subjekt, som definitivt är en reflekterande individ.
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Gabriel Andersson