Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Orden från mina vänner
Ger mig ingen lycka längre
Det är sånt som händer
Jag känner inte tårar längre

Att se mig som jag är
Borde rädda mig från rädsla
Men min blick jag svär
Bekräftar min största rädsla

Låt mig lägga mig ner
Där lungt jag är van min vän
Det är mer än vad du ser
Lämna mig ifred nu igen

En verbal misshandel
Har lämnat mina ögon blöta
De har gjort sin andel
Men deras blickar inte söta




Fri vers (Prosapoesi) av Gabriel Andersson
Läst 160 gånger
Publicerad 2021-08-13 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriel Andersson