Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vederlag.


Valuta


Valuta i
nedtrampade dagar
beräknade i
hur sjuk jag blir
när jag är full.
Bytta mot
sjunkna axlar
som försöker med allt
för att få plats.
Rummet skakar
om min kropp.
Får syrebrist
och tas in
bakom en vägg
på vinden.
Från hand till hand
genom trånga
dörröppningar
som lånats ut.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-14 22:12



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
en klaustrofobisk känsla eller hur valutan mäts på vinden i huset.bild från T-Bana Stockholm
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen