Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skiljevägg

Stryk  handen

mot väggen

Känslorna

Starka

Allt går bara

Runt

Så mycket olikheter

En styrande kraft

Följer inte

Kärleks känsla

Låst

Oro gråt

Skiljeväggen

Håller inte

Hjärtat vill slå

Starkt utanför

Ta tillbaka allt gick förlorat

Beslutningen

Flyter utanpå

Bäck blir till flod

Vattnet inte djupare

På andra sidan

Skiljevägg

Faller ihop

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-17 13:00



Bookmark and Share


  Niliboy
En dikt i gåtor som är svår att tyda, men det är ju ljuv poesi!
2021-08-17

  alicja lappalainen VIP
DIKT MED OLIKA BOTTNAR. KANSKE SEPARATIONSÅNGEST
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP