Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ideal. Realitet.


Kraftledningar


Tänk hur en stad
kan få dig att känna dig varm,
som om bålen
skakade runt dig.
Vi är tänkta att vara
nära och kära till varandra
så även till miljoner blickar
långt bort.
Tänker på dig
och vad fint det är
att nynna här tillsammans.
Som om dina låtar
stämde överens
efter halsens form.
De klättrar upp
genom trappan och gatorna.
Gränden och tunnlarna
genom dagsljus
är slitna banor
med våra namn
på trottoaren, i parken.
Och tänk om staden
inte vore detta,
utan bara förvridna linjer
av främlingar och spöken.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-18 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen