Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryssa vägen

Ibland tar det imot

Följer spåret

Gå livets väg

Möts av hinder

Någon står

Spärrar vägen

Håller upp

Skylten

Stopp

Inte längre

Har du säkerhet passet med

Har du räknat alla dagar

Du varit utanför

Kryssa vägen 

Känns tungt

Vill bara

Kunna gå fri över

Nästa gång 

Allt annorlunda

Gå stolt fri vidare

Vänder inte om




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-20 20:22



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Livet mellan nödvändigheten och friheten
2021-08-20

  Niliboy
Mån-tor det är korona som ställer till det?
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP