Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om att sy ihop sitt liv.


Fingerborgar


Om våra kroppar försvagas
syr vi på dem vingar
under vår flygning.
Vi känner dem som skuggor
som multipliceras
i en övergiven söm.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-21 08:54



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så har Mäster skräddare
Varit i farten och applicerat
sin dikt inuti läsarens öga. ..
;)

2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen