Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning med några andra här inne. Fick orden tålamodet, alltid och metall av Nanna X, och försökte mig på att göra som hon: 2 grupper med 5-7-5 stavelser, och samtidigt skall det bli 21 ord. Lite knåp är det - pröva själva!


Konsumentråd (stafett)

Tålamodets brist
avhjälps förvisso alltid
i en järnhandel

ting säljs där som är
av metall. (Uppsök ej shop
för korta varor!)




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-21 10:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Korta varor räcker inte till, helt rätt tänkt där.
2021-08-22

  lodjuret/seglare VIP
'Hajen' i bondfilmerna är nog stamkund där, kkkkkan jjjjjag fffffå eeeeen ppppåse sssspik. (Själv stammar jag mest av upphetsning... sent i december...)
2021-08-21

  Gunwale VIP
Kortvaruaffär tänker jag mig är som sybehörsaffär, många mjuka grejer alltså(?). Men jag googlade och såg att de kan sälja allt möjligt, men jag tror nog ändå att sybehör är en viktig del av varuutbudet!
2021-08-21

  Nanna X
Handlar det måhända om quincaillerievaror (mindre föremål av oädla metaller) eller galanerivaror såsom parfymer, speldosor och portföljer?
2021-08-21

  Gunwale VIP
Och i kortvaruaffären finns långa stickor av stål ...
2021-08-21

  Gunnel Eriksson VIP
Kul med järnhandel och korta varor.
Hur många minns vad en sådan saluför?
Stafettuppdraget klarade du med glans.
2021-08-21

  TrollTörnTrappan VIP
...i barndomens järnhandel, mitt i morfars by, hittade jag både roliga och seriösa figurer av PLAST, sorter som icke fanns någon annanstans.
2021-08-21

  TrollTörnTrappan VIP
Låter enkelt - var dock för effektivt för att vara sant? Denna jättesakliga text ger likafullt massa hjärngymnastik...
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP