Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur står det till, Sverige?


Nyhetsbevakning


Nyheterna vecka 33

Utrikes:

Talibanerna har just tagit över Kabul
människor hänger som klasar
på överfulla fraktflygplan

Mammor räcker sina babysar
till soldater
för att rädda undan dem
från ond bråd död

Inrikes:

Nordeas bankkort fungerar inte





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-22 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP