Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flash fiction


Livstid


Detta liv
som en barfotadans
ömsom på mjukt gräs
sedan på krossat glas
att ta ut skärvorna tar tid
det kanske tar hela
detta liv 




Prosa (Kortnovell) av Poesia VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-21 23:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Livet inte alltid en dans på rosor, som du förmedlar väl i din text.
2021-08-22

  Monica Lindgren
Den här texten med dess effektiva motsatsförhållande mellan mjukt och hårt, förtjänar egentligen en lång kommentar, men jag är för trött nu. Tycker om texten!
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP