Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är en collab med användaren "Silver". I dikten/ texten finns en liten finkänslig allusion till den fantastiska, underbara människan OCH professionella popsångerskan/ låtskriverskan Elize Ryd. <3


Höstblommor

vitt vart jag än ser
vita rockar, vita väggar

men ­– och det kan
ingen ta ifrån mig ­–

jag ser och känner doften
av de blommor som ännu blommar

och jag hör fågelsången och måsarnas skrik
och snart börjar svanarna trumpeta

jag får så gott som dagligen
se bilder och videor av min katt QL

och jag ser att han blir väl omhändertagen,
att han har det bra, ­men – han är inte med mig ­–
och för varje minut som går utan honom
går nånting inom mig sönder

nu kommer snart mina sista chanser
att få ut nånting av värde
ur den Österbottniska sensommaren

och när det gäller dem går jag "ALL IN" ­–
om jag missar fladdermössen denna sommar
då går jag sönder på riktigt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-22 17:00



Bookmark and Share


  aol
Du ger mej en så härlig sommarkänsla
med dina fina rader är ju själv från västerbotten
2023-03-11

  Den filosofiske poeten VIP
Fladdermus = Corona
2021-08-23

  Kungskobran VIP
Jag ser sommaren framför mig med eller utan fladdermöss
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP