Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När livet inte längre är ett sandslott.


Sanddyner


Stoftet på hennes lår
blir heta sanddyner.
Deras sandkorn
träffade månen
i sin flykt.
Hon siktar dem
med svårt vunnen tid,
hon ångrar dem.
Hennes nya giv
visar dem
för vad de är
och vad de skall vara.
Från nu,
från och med nu.
Det du.




Fri vers av Koloristen
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-24 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen