Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ketchupeffekt.


Hela insidor


Ta ut alla mina insidor
lägg dem åt sidan
en efter en,
svälj dem hela
med hull och hår.
De är dina nu.
De låg där länge
och väl förseglade
tills du kom
till mitt liv
och skakade om det.
Du tog fram
vad som fanns däri.
Det finns
så många saker
en mun kan behålla.
Det finns bara
så många saker
en mun kan behålla.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 220 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-08-25 00:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Outforskade djup...

Tack!
2021-08-27

    Sefarge VIP
Mycket bra skrivelse!
med stor tolkningsbredd
Bravo!
;)
2021-08-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
nu föreställer jag mig vilken effekt vatten skulle ha om ankungarna började fladda med sina vingar och flyga.
Jag kan inte ens fokusera på texten i bildens skönhet.
2021-08-25

  Ulf Carlsson VIP
Efter skakning och helande av våra insidor ligger ändå "saker" kvar som är outsägbara och som trotsar poesins vittnesbörd om saken.
Ketchupflaskan blir aldrig tom.

2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen