Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksfull gåva till livet

 

 

Vi pratade om organdonation
dottern och jag

hon kämpade för sitt liv med det tredje återfallet

-Mina organ kan ingen ha
sa hon
men kan vara bra till forskningen

 

förlorade kampen och somnade in

efterlämnade
en kärleksfull gåva till livet

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2021-08-25 10:59



Bookmark and Share


  Respons VIP
Organdonation blir kärleksgåva. Fin och överraskande förskjutning i texten.
2021-08-29

  Olof Lagerhorn VIP
En starkt berörande text. En mycket fin gåva
från din dotter till medmänniskorna.
2021-08-27

  Gunnel Eriksson VIP
Bra berättat utan bitterhet.
Fin formulering på slutet.
2021-08-27

  Anya VIP
Åhh så fint med vändningen i slutet. Så starkt berättat. Blir berörd.
2021-08-27

  Peter G VIP
väldigt stark och berörande text!

2021-08-26

  lila fjäderblomman VIP
Oerhört starkt och berörande! Så tufft
för er båda... så fint av henne och hur du avslutar dikten. Kram
2021-08-26

  Maj-Lis VIP
Mycket gripande
2021-08-26

  Kajan VIP
En så oerhört svår situation för en människa, och ändå denna förmåga att orka tänka på andra, mycket fint.
2021-08-25

  Monica Lindgren
Omöjligt att inte bli berörd av detta! Men du har ju fått en kolossal respons!
2021-08-25

  M.Eta
Så fint!
2021-08-25

  Niliboy
Ett bidrag värt mycket i en svår situation, bara att orka, ja huga ligen!

2021-08-25

  Ezmeralda VIP
Så starkt ändå mitt i det svåra.
2021-08-25

  AiA Maria den fria

Starkt
Kraftfullt
-i kärlekens namn!

O så vackert
att i tillit mötas
där i det viktiga o svåra!

Tack!


2021-08-25

  Eva Helene VIP
Storsint och vackert, därtill trösterikt.
2021-08-25

  Kungskobran VIP
Fint!
2021-08-25

  Maria Sundelin VIP
En fin och stark gest
Varma kramar
2021-08-25

  Sparvögat VIP
En mycket kärleksfull handling - att skänka i saknad till livet…
2021-08-25

  Susen VIP
Så kärleksfull handling. Blir oerhört berörd
2021-08-25

    Lena Staaf VIP
Svåra samtal! En kärlekshandling som berör.
2021-08-25

  Öknens Ros VIP
En svår stund i livet som ändå har en positiv vändning.
2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP